Nord-Norsk Villmarksmesse er en årlig messe som arrangeres i Bardu i Troms og Finnmark. Messa er Nord-Norges største møteplass innen jakt, fiske og friluftsliv, og samler over 100 utstillere og over 20 000 besøkende hvert år.

Messa arrangeres over tre dager i slutten av juni, og tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester innen jakt, fiske og friluftsliv. Utstillerne inkluderer produsenter av våpen, ammunisjon, fiskeutstyr, klær, utstyr og annet som er relevant for friluftsliv. I tillegg til utstillerne, arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer på messa, som foredrag, workshops, konkurranser og underholdning.

Villmarksmessa er en viktig møteplass for både forbrukere og næringsliv. For forbrukere er det en fin mulighet til å se og teste ut nytt utstyr, og å møte andre med samme interesse for jakt, fiske og friluftsliv. For næringslivet er det en viktig arena for å vise frem sine produkter og tjenester, og å treffe potensielle kunder.

Messa arrangeres av Nord-Norsk Villmarksmesse ANS, som er et samarbeid mellom Bardu Jeger og Fiskeforening, Salangen Jeger og Fiskeforening og Lions i Bardu.